Napoleon zarządził od jutra zakaz wejścia do lasu. Ale tu UWAGA! Z wyłączeniem myśliwych

Co wy na to?
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Nie może przebywać na podwórku ani w leśniczówce bo jest na terenie lasu. Więc gdzie ma mieszkać.? No i jak skosi bidok trawnik.? Przecież nie może robić prywaty w godzinach pracy kiedy będąc w pracy może wypełniać swoje obowiązki i być na terenie lasu. Musi zostać myśliwym
 Nie może przebywać na podwórku ani w leśniczówce bo jest na terenie lasu. Więc gdzie ma mieszkać.? No i jak skosi bidok trawnik.? Przecież nie może robić prywaty w godzinach pracy kiedy będąc w pracy może wypełniać swoje obowiązki i być na terenie lasu. Musi zostać myśliwym   

Wychodzę z założenia że działania mają być skuteczne (nie tylko odnośnie wirusa) i bliżej mi do chińskiego zamordyzmu niż działań pozoracyjnych z których niewiele wynika.
 Wychodzę z założenia że działania mają być skuteczne (nie tylko odnośnie wirusa) i bliżej mi do chińskiego zamordyzmu niż działań pozoracyjnych z których niewiele wynika.  Nawet konstytucja mówi, że człowiek z natury rodzi się z przypisanymi prawami. Jednym z tych praw jest prawo do bycia wolnym i nieprzymuszonym. I teraz jakieś jedno rozporządzenie ministrów kasuje prawo do mojej wolności osobistej!?
 Nawet konstytucja mówi, że człowiek z natury rodzi się z przypisanymi prawami. Jednym z tych praw jest prawo do bycia wolnym i nieprzymuszonym. I teraz jakieś jedno rozporządzenie ministrów kasuje prawo do mojej wolności osobistej!?...i obowiązkami. O czym wiele osób raczy zapominać.rododendron pisze:Nawet konstytucja mówi, że człowiek z natury rodzi się z przypisanymi prawami.

Liczymy na CiebieParthagas pisze:Obrobię materiał, to wrzucę relację.