Mazury challenge - wyzwanie zima 2016 - styczeń 29-31 Giżyck
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Mazury challenge - wyzwanie zima 2016 - styczeń 29-31 Giżyck
Jakby co, to najtwardszych i najbardziej ogarniętych zapraszam do udziału w Mazury Challenge. Słabiej ogarniętym tym razem dziękuję, bo szkolenie ma wysoki poziom. Ice breaking drill, outdoor first aid (nie, karetka nie przyjedzie), 4x4 obsługa na mrozie... a i mieszkamy w namiotach, lub pod chmurką. Zapraszam na zielonastrona, lub do mnie do kontaktu.
A tak na Mazury Challenge było dwa lata temu Życzę uczestnikom przynajmniej jakiego samego lodu, śniegu i mrozu, jak mieliśmy wtedy!
http://ludzkietropy.pl/ - relacje z moich wypraw i nie tylko
oj prawda, prawda!! Cudnie było popływać z bandą twardzieli w skutym lodem jeziorku Na zdjęciu mnie widać
Chętnie bym powtórzyła, jednak tym razem termin mi nie odpowiada... Polecam wszystkim, którzy chcą się czegoś dowiedzieć o pomocy w trudnych warunkach i odpowiedzialnym biwakowaniu na śniegu
Chętnie bym powtórzyła, jednak tym razem termin mi nie odpowiada... Polecam wszystkim, którzy chcą się czegoś dowiedzieć o pomocy w trudnych warunkach i odpowiedzialnym biwakowaniu na śniegu
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj."
M. Twain
www.poteganatury.blogspot.com
M. Twain
- greenshadow
- Tytuł użytkownika: bywam
-
- Gadu Gadu: 9008350
Sądząc po fotkach, to interesująca opcja Echh tylko zimno, ciemno i do domu daleko...
...i dlatego kusi
A co do organizatorów, to nawet ich mikroszkolenia/luzackie spotkania/spontaniczne treningi są mega KONKRETNE jesli chodzi o wiedzę, poziom i wymagania, tym bardziej tu. Będzie się działo!
...i dlatego kusi
A co do organizatorów, to nawet ich mikroszkolenia/luzackie spotkania/spontaniczne treningi są mega KONKRETNE jesli chodzi o wiedzę, poziom i wymagania, tym bardziej tu. Będzie się działo!
zlotykon.pl
Po ostatnim, na szczęście delikatnym wypadku dwa dni temu pomyślałam sobie, że muszę wszystkie czynności ratujące życie sobie "przetrenować" po raz kolejny. Strach i zaskoczenie mnie sparaliżowały - i co śmieszniejsze to ja byłam "ofiarą", a nie wiedziałam co robić .. jednak kobitka która mnie potrąciła, była chyba w jeszcze większym szoku.. ale wszystko skończyło się dobrze.
Na własnej skórze przetestowałam schemat działania pogotowia, procedury policyjne itp. Prawie jak na Mazurach... Jednak takie praktyczne szkolenie jak Mazury Challenge prowadzi do większej świadomości działań zarówno dla osób niosących pomoc poszkodowanym, jak i tym, którzy są "ofiarą".
...nic mi się nie stało, wszystkie kości są całe - uprzedzam pytania, gdyby ktoś się martwił
Na własnej skórze przetestowałam schemat działania pogotowia, procedury policyjne itp. Prawie jak na Mazurach... Jednak takie praktyczne szkolenie jak Mazury Challenge prowadzi do większej świadomości działań zarówno dla osób niosących pomoc poszkodowanym, jak i tym, którzy są "ofiarą".
...nic mi się nie stało, wszystkie kości są całe - uprzedzam pytania, gdyby ktoś się martwił
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj."
M. Twain
M. Twain
-
- Tytuł użytkownika: Zdenek Blacha
Pewnie dlatego mnie nie znasz, ponieważ Bubel jestem taką gwiazdą surwiwalu, która nie chcę znać ciebie. Niestety twoja sława dotarła do mnie, słyszałem że jesteś PIKEJ`em Sruwiwalu. Daj mi swój adres wyślę ci swój autograf.Bubel pisze:Zdenek to jakowyś celebryta surwajfalowy którego nie znam że taka persona? jak to możliwe? chyba że nie kojarzę z którejś imprezy po prostu...??
- greenshadow
- Tytuł użytkownika: bywam