Porządny kontakt, szybka wysyłka, dobra jakość kupionego przeze mnie przedmiotu. Wszystko w najlepszym porządku bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim
Pozdrawiam
GawroN
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
kolega GawroN jest tak dobrym kontrahentem że niebawem przeprowadzę negocjacje celem założenia sobie u Niego Karty Stałego Klienta.
Brałem 2 nożyki w dwóch różnych transakcjach- w pierwszej było wzorowo, w drugiej jeszcze lepiej jakby nie DHL to czas między zamówieniem a otrzymaniem przedmiotu powinienem mierzyć w milisekundach.
Polecam bo to Ludzki Pan jest
Jedyna wada polega na tym że atrakcyjność wystawianych przedmiotów jest tak duża że niebawem doprowadzi mnie do ruiny finansowej i braku miejsca na szpej w szafie
Brałem 2 nożyki w dwóch różnych transakcjach- w pierwszej było wzorowo, w drugiej jeszcze lepiej jakby nie DHL to czas między zamówieniem a otrzymaniem przedmiotu powinienem mierzyć w milisekundach.
Polecam bo to Ludzki Pan jest
Jedyna wada polega na tym że atrakcyjność wystawianych przedmiotów jest tak duża że niebawem doprowadzi mnie do ruiny finansowej i braku miejsca na szpej w szafie
- taki robaczek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Mu nie spadnie z głowy włos"
Mu nie spadnie z głowy włos"
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com