Niech żyje biedronka!!!
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Niech żyje biedronka!!!
Jak najlepiej przygotowywać żarcie z biedronki w warunkach polowych. Np nugetsy, kurczaki czy inne tam pierdółki
-
- Tytuł użytkownika: awski
Składniki:
Garść biedronek (najlepiej odmiana azjatycka), garść bułki tartej, garść płatków kukurydzianych, pół łyżki curry, sól, pieprz, 1 jajko.
Przygotowanie:
Składniki zmieszać, uformować placuszki, smażyć w głębokim oleju od zaruminienia. Odsączyć na papierowym ręczniku.
Smacznego!
Edit: w warunkach polowych zamiast głębokiego oleju uformować pionierki / robinsonki na kijku i nad ognisko.
Składniki:
Garść biedronek (najlepiej odmiana azjatycka), garść bułki tartej, garść płatków kukurydzianych, pół łyżki curry, sól, pieprz, 1 jajko.
Przygotowanie:
Składniki zmieszać, uformować placuszki, smażyć w głębokim oleju od zaruminienia. Odsączyć na papierowym ręczniku.
Smacznego!
Edit: w warunkach polowych zamiast głębokiego oleju uformować pionierki / robinsonki na kijku i nad ognisko.
- puchalsw
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
Nie ma już prawdziwych komunistów! Fidel to schorowany socjalista, Phenian to banda zidiociałych generałów w butach na wysokim obcasie i śmiesznych czapkach.
Dzierżyński to był komuch. On proszę Was, to tą całą stonkę by rozstrzelał z miejsca. Biedronki natomiast, zaaresztował by i postawił przed trybunałem ludowym za zbytnie podobieństwo do wroga ludu - stonki znaczy się.
Dzierżyński to był komuch. On proszę Was, to tą całą stonkę by rozstrzelał z miejsca. Biedronki natomiast, zaaresztował by i postawił przed trybunałem ludowym za zbytnie podobieństwo do wroga ludu - stonki znaczy się.
F..k it, I'll Do It Myself!
-
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Panie Supertramp nie przypominam sobie, aby w Into The Wild koleś przygotowywał "żarcie z Biedronki w warunkach polowych" więc poniekąd rozumiem Twoje pytanie. Aczkolwiek ja wychodzę z założenia, że jedzenie jakie oferuje owa sieć mogę przyrządzić w domu na miliard sposobów a w "warunkach polowych" trza żreć co natura da, bo nie po to wyjeżdżam w las żeby jeść zapiekanki.stasio111 pisze:Jak najlepiej przygotowywać żarcie z biedronki w warunkach polowych. Np nugetsy, kurczaki czy inne tam pierdółki
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
http://demotywatory.pl/3698911/Zarty mój ziomek zakupy robi tu:D
Gdzieś na dnie wielkiej szafy leży ostry nóż,
Stare dżinsy wystrzępione impregnuje kurz,
W kompasie igła zardzewiała, lecz kierunek znam,
Biorę wór na plecy i przed siebie gnam...
http://lupussurvival.blogspot.com/
Stare dżinsy wystrzępione impregnuje kurz,
W kompasie igła zardzewiała, lecz kierunek znam,
Biorę wór na plecy i przed siebie gnam...
http://lupussurvival.blogspot.com/
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com
- Morion
- Tytuł użytkownika: tuptuś wędrowniczek
Apo pisze: nie przypominam sobie, aby w Into The Wild koleś przygotowywał "żarcie z Biedronki w warunkach polowych"
I jak to się skończyło.
Droga wybiega zawsze w przód
Spod progu, gdzie początek ma.
Odeszła już daleko tak...
Podążać nią, ile sił
Muszą ochoczo stopy me,
Aż dotrze na rozległy trakt,
Gdzie celów wiele splata się.
A stamtąd kędy? Nie wiem, nie.
Spod progu, gdzie początek ma.
Odeszła już daleko tak...
Podążać nią, ile sił