Łódzkie spotkania
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- GawroN
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Mnie pasuje. Tylko "Reconnet".Bubel pisze:Łódzki Oddział Traperów Recona
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
- Kopek
Napis pod kołem nie potrzebny. Sznurek bym zachował. Ale niech się wszyscy wypowiedzą. AP może w wolnej chwili zmienisz napisy i wrzucisz wzór.
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
- Abscessus Perianalis
- Gadu Gadu: 1505060
- Tytuł użytkownika: Dziki Dzik
Ja się wypowiadać nie będę, bom się sprzedał warszawce i bryluje na salonach...
...ale Łódzkie Ochotnicze Trunkowanie Radosne też jest niczego sobie.
Jak będziecie chcieli się jakoś integrować zbiorowym znaczkiem, czy to wirtualnym, czy na czymś, to raczej uderzajcie do Margoli - una jest Mistrzem, ja tylko u niej terminuje - mogę przekazać info, ale proszę o PW/tel/SMS/poke na FyBy - mogę przegapić jakiegoś posta na forum.
...ale Łódzkie Ochotnicze Trunkowanie Radosne też jest niczego sobie.
Jak będziecie chcieli się jakoś integrować zbiorowym znaczkiem, czy to wirtualnym, czy na czymś, to raczej uderzajcie do Margoli - una jest Mistrzem, ja tylko u niej terminuje - mogę przekazać info, ale proszę o PW/tel/SMS/poke na FyBy - mogę przegapić jakiegoś posta na forum.
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
- mwitek
- Gadu Gadu: 4861234
- Tytuł użytkownika: HopsasaDoLasa
Hej, dawno się tu u nas w wątku nic nie działo dlatego też pomyślałem, że może damy radę zmajstrować jakieś spotkanko poświąteczne? Jak już wszyscy pojedli, popili to można się prezentami pochwalić
Pytanie czy byli byście chętnie no i kiedy. Zależy kto jak z wolnym stoi ale można pomyśleć niedzieli, poniedziałku lub wtorku?
Co Wy na to?
Pytanie czy byli byście chętnie no i kiedy. Zależy kto jak z wolnym stoi ale można pomyśleć niedzieli, poniedziałku lub wtorku?
Co Wy na to?
- Kopek
Zabieram jak zawsze kumpla na spacer po lesie i procenty. W tym roku to 3. stycznia. Jednodniówka. Ognisko, zupka itp. Miejsce: Uroczysko Św. Ługi. Jak zawsze.
- Kopek
Co robicie na sylwestra ze swoimi połowami? Domówka, bal, impreza w remizie? Nie mam planów, a może bym się gdzieś dołączył.
- Mazazel
- Gadu Gadu: 9008350
A jeśli w Łodzi co co i gdzie? Bo gdyby mróz odpuścił (a jest byle jaki) toi duża szansa jest na zimowe grzyby, np uszy bzowe Rok grzybnie dziwny, myślałam, że gąski przegapiłam a tu piszą, że jeszcze 14 grudnia były! http://www.grzyby.pl/foto/wystepowanie-LD.htm
zlotykon.pl
Ja bym mógł połazić bez nocki (być może) ze swoją lubą, wszak niech uczy iż recon to zacne towarzystwo . Celujemy w miejsca typu Łagiewniki, bo mamy plan założyć wspólne konto i bawić się w opencatching, a tam kilka punktów się znajdzie. Byle jakoś później wrócić na pociąg powrotny. Rozmawiając w tzw. międzyczasie z Mazazel padła propozycja Gałkówka, bo tj. wspominała szuka grzybów, chętnie się podepnę pod tą inicjatywę i przy okazji czegoś nauczę. Dzień raczej dowolny.
Prawdziwą porażką jest nie przegrać, lecz w ogóle nie podjąć walki.