Tyyyy no weź... przecież ja się nie obruszamSmileOn pisze:P.S. Doczu, żebyś też nie pomyślał, że moje słowa są 'ad personam' - ja tylko pokazuję drugą stronę medalu a z Tobą zawsze chętnie tarninówki czy innego specyjału łyknę, i mam nadzieję że Ty również.
to że mamy odmienne zdanie na pewne sprawy, nie znaczy że jest jakiś konflikt między nami.
Ja się z tym zgadzam, ale w większości przypadków jakie na tym forum możemy rozpatrywać, większa rolę będzie grać cena, a nie waga.SmileOn pisze:Te namioty są dość specyficzne - w nich chodzi głównie o wagę którą ciężko będzie przebić.
Oczywiście udział w dyskusji biora uzytkownicy specyficzni, jak np. Rzez, dla których waga jest jednym z głównych kryteriów, ale jak już wcześniej pisałem takich userów bedzie może z 5% tego forum, jak nie mniej.
Nie potępiam tych konstrukcji zupełnie w czambuł, ale ich główną wadą jest cena nieadekwatna (w mojej ocenie) do możliwości.
Namiotu slawcio89 również nie potępiałem, ale wyraziłem swoje zdanie o kolorze i o nienajniższej jak na tę konstrukcję wagę. Ceny wówczas nie znałem.
Z chęcią poczytam o dalszych losach tego namiotu, bo cena naprawdę jest fajna, co nie znaczy że bym taki namiot kupiłslawcio89 pisze:ja kupiłem namiot żeby przetwać weekend w zime w górach ,a ogólnie to bedzie wykorzystywany wakacyjnie wiec myśle że sie nie "rozpadnie"