Według mnie jest napisane icon_twistedbirken1 pisze:to samo pisze
Pozdrawiam
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
LOLthrackan pisze:Michal N, ładne. Jakby ryby wzgardziły, to zrób drugi i sprzedawaj jako ekskluzywne kolczyki
Deseczki łupane, a nie cięte jak widzę.. szacun za powrót do korzeni.thrackan pisze:To są teoretycznie zaczątki karmnika.
Nie przejmuj się. Działaj dalej. "Zwulkanizuję" Ci ją, będzie piękna. Tylko będziesz sam musiał sobie wyszlifować spoiny.thrackan pisze:A to miała być kuksa, ale widzę, że niestety promieniste pękanie drewna się pojawia i jak znam życie to pęknięcie przejdzie mi przez komorę zupną...
puchalsw pisze:Deseczki łupane, a nie cięte jak widzę..
thrackan pisze:Jakby ryby wzgardziły, to zrób drugi i sprzedawaj jako ekskluzywne kolczyki
A może w kolczykach i kapelutku na Love Paraderob30 pisze:jak przypniesz tego koguta do kapelusia, to jakąś bawarską piękność wyrwiesz!!!
W zeszłym sezonie miałam chętkę na podobny karmnik. Karmnik powstał, jednak.. po pierwsze ptaszki w ogóle nie były nim zainteresowane, po drugie - nie przetrwał próby zimy W tym sezonie wiszą już standardowe, kupne kule z ziarnami, pałeczki tłuszczowe i kolby. Może i się skuszę na drugi karmnik, nie mniej muszę zaobserwować co za łajza kradnie całe pałki tłuszczowe a co za maleństwo delikatnie poddziobuje resztęthrackan pisze:To są teoretycznie zaczątki karmnika. Produkcja od podstaw, z kołków uciętych z gałęzi