Szukam chętnych na wypad do lasu w zachodniopomorskim
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- wolf78
- Gadu Gadu: 2813508
Szukam chętnych na wypad do lasu w zachodniopomorskim
Jak w temacie szukam chętnych na wypad do lasu, w okolice Podborska,Tychowa Modrolasu ( cały czas duże kompleksy leśne). Wypad połączony z wędkowaniem w 2 pięknych pstrągowych rzekach lisnica i pokrzywniczka , w okolicy kilka leśnych jeziorek. Termin do uzgodnienia byle w tym miesiącu . Jeśli ktoś nie ma ochoty wędkować znajdziemy 100 innych ciekawszych zajęć, tereny bardzo piękne, czerwony szlak solny, rezerwaty, bagniska, cmentarzyska z kurhanami i wiele innych ciekawych miejsc. Zapraszam
Ja już co prawda wróciłem do Norwegii, ale Podborsko gorąco polecam. Świetne lasy, byłem tam kilka razy ze znajomymi, jeszcze sporo przed tym jak zacząłem dokumentować wyprawy. Jesienią, w okolicach Borzysławia zbierałem hurtowo maślaki, cały weekend jedliśmy gulasze, które się głównie z nich składały
survivalist.pl - portal dla ludzi kochających naturę, survival i ambitniejszą turystykę
- Hiskiasz
- Tytuł użytkownika: Rafał
Że też to musi być koniecznie w tym miesiącu :-/
Survival to sztuka przetrwania w przyrodzie, ale to czy przetrwamy ostatecznie zależy od Wszechmogącego Stwórcy i Pana tej przyrody (Psalm 121)
-------
www: http://rafaldlugosz.prv.pl/ZD/ZD.html
-------
www: http://rafaldlugosz.prv.pl/ZD/ZD.html
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
W sumie to się zastanowię.. mam kilka dni wolnych w kwietniu i co prawda mam już wtedy plany, ale plany zawsze może szlag trafić, więc będę miała Cię na uwadze Wolf
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
- Bastion
- Tytuł użytkownika: nizinny taternik
Re: Szukam chętnych na wypad do lasu w zachodniopomorskim
.wolf78 pisze:Jak w temacie szukam chętnych na wypad do lasu, w okolice Podborska,Tychowa Modrolasu ( cały czas duże kompleksy leśne). Wypad połączony z wędkowaniem w 2 pięknych pstrągowych rzekach lisnica i pokrzywniczka , w okolicy kilka leśnych jeziorek.
Kurcze! Chetnie bym wyskoczyl na pstraga/lipienia albo jazia. Tylko, ze nie w kwietniu...Moze maj?
Co nas nie zabije to nas wzmocni...
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Jak będę miała już grafik na maj to możemy wybrać się we 2kę do WolfaBastion pisze:.wolf78 pisze:Jak w temacie szukam chętnych na wypad do lasu, w okolice Podborska,Tychowa Modrolasu ( cały czas duże kompleksy leśne). Wypad połączony z wędkowaniem w 2 pięknych pstrągowych rzekach lisnica i pokrzywniczka , w okolicy kilka leśnych jeziorek.
Kurcze! Chetnie bym wyskoczyl na pstraga/lipienia albo jazia. Tylko, ze nie w kwietniu...Moze maj?
look deep into nature and then you will understand everything better
Maj!Bastion pisze:Moze maj?
Maj!