W wolnych chwilach
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Taa... Gangi nowego jorku. Widziałem, i też zacząłem rzucać...
Ale kiedy prawie oberwałem odbitym tasakiem z 3m, świsnął mi koło ucha - nawet nie zdążyłem zareagować (prawie zawał miałem, jak się zorientowałem, co się stało...), już nie rzucam
Wolę łuk i strzały. Dokładne celowanie, wygodne, w dodatku można jakiegoś ptaka tym upolować... No i nie szkoda tak bardzo strzał, jak przepadną...
Ale kiedy prawie oberwałem odbitym tasakiem z 3m, świsnął mi koło ucha - nawet nie zdążyłem zareagować (prawie zawał miałem, jak się zorientowałem, co się stało...), już nie rzucam
Wolę łuk i strzały. Dokładne celowanie, wygodne, w dodatku można jakiegoś ptaka tym upolować... No i nie szkoda tak bardzo strzał, jak przepadną...
- BRAT_MIH
- Gadu Gadu: 5219235
- Tytuł użytkownika: Mihu
Rzucanie nożem jest o tyle niewygodne, że musisz stać w określonej odległości od celu. Bronią niezawodną są GWIAZDKI NINJA SHURIKEN. Dawno temu, gdy byłem w Twoim wieku wycinaliśmy z kolegami takie gwiazdki na gilotynie z grubej blachy kilka mm. Wyostrzało się, wygładzało i zaręczam Ci, że skuteczniejsze od Twojego noża. Nigdy się nie odbijały, drzwi od szopy kolegi poszły w drzazgi. Jak się dobrze zamachnąłem to potrzebowałem kombinerek do wyciągania. Tym się spróbuj pobawić
"Nie ma nikt na świecie domu jak my mamy, jest zielony latem , zimą śnieżnobiały, mamy dach z gałęzi, z mchu miękkiego łóżko, lampą jest nam księżyc ponad leśną dróżką. Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd ... "
- yaktra
- Tytuł użytkownika: tropiciel/ fotograf
żeby ktoś ciebie nie upolowałWalker95 pisze:w dodatku można jakiegoś ptaka tym upolować.
Okiem naszych obiektywów http://yaktrafotografia.jimdo.com/
-
- Gadu Gadu: 24764099
A cieszyłbyś się gdyby ktoś tak do ciebie strzelił tylko dlatego, że żyjesz, chodzisz i poruszasz się? Jak ktoś chce postrzelać z łuku do w miarę realistycznych zwierzątek to polecam zawody 3d.Walker95 pisze:Wolę łuk i strzały. Dokładne celowanie, wygodne, w dodatku można jakiegoś ptaka tym upolować... No i nie szkoda tak bardzo strzał, jak przepadną...
- yaktra
- Tytuł użytkownika: tropiciel/ fotograf
Całkiem niedawno bo tuż przed świętami pojechaliśmy samochodem z żoną połazić na ciepły kanał przy Elektrowni Dolna Odra. Spacerujemy sobie brzegiem kanału kiedy w pewnym momencie trzech synków (tak na oko 11 - 13 lat) rzuca kamieniami do Łysek i Krzyżówek. Niewiele myśląc podniosłem kamień i rzuciłem w jednego z nich. Oczywiście zrobiłem to tak aby gnoja nie trafić. A synek na to - no co Pan robi?. Więc odpowiadam - ty rzucasz w ptaki a ja w ciebie...
spieprzali aż się kurzyło kiedy schyliłem się po następny kawałek cegły...
najbardziej zdziwiło mnie to, że gnojki widzieli nas podchodzących do brzegu a mimo to rzucali w ptaki...
spieprzali aż się kurzyło kiedy schyliłem się po następny kawałek cegły...
najbardziej zdziwiło mnie to, że gnojki widzieli nas podchodzących do brzegu a mimo to rzucali w ptaki...
Okiem naszych obiektywów http://yaktrafotografia.jimdo.com/
- Młody
- Gadu Gadu: 9281692
Brawo, temat z przed 4 lat. Złota łopata za dobre kopanie.
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
-
- Gadu Gadu: 24764099