Bieszczady czy coś w okolicy - zapraszam styczeń-luty 2011
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- puchalsw
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
OK nieludzki. Czekam na Twoje ustalenia odnośnie terminu.
Ja niestety będę z jednej strony ograniczony terminem ferii w mazowieckim, z drugiej strony możliwością wzięcie urlopu tylko na 1 dzień.
Czyli jak dla mnie możliwy jest scenariusz:
- wyjazd we czwartek po południu
- powrót w niedziele.
Ale nie chcę abyś przygotowywał imprezę skrojoną pod moje możliwości czasowe...
Pojadę swoim samochodem, i najwyżej dołączę do grupy, ewentualnie wcześniej Was opuszczę.
Pozdrawiam
Puchal
Ja niestety będę z jednej strony ograniczony terminem ferii w mazowieckim, z drugiej strony możliwością wzięcie urlopu tylko na 1 dzień.
Czyli jak dla mnie możliwy jest scenariusz:
- wyjazd we czwartek po południu
- powrót w niedziele.
Ale nie chcę abyś przygotowywał imprezę skrojoną pod moje możliwości czasowe...
Pojadę swoim samochodem, i najwyżej dołączę do grupy, ewentualnie wcześniej Was opuszczę.
Pozdrawiam
Puchal
F..k it, I'll Do It Myself!
- Mr. Wilson
- Doczu
- Tytuł użytkownika: Litewski Cham
Wojtek takie rakiety to się dobiera do siebie pod kątem wagi a nie ceny.puchalsw pisze:Panowie
Pomyślcie o tych rakietach za 76PLNów, co?
Niestety fakty są takie, że jak niewłaściwie dobierzesz rakiety, to będziesz się poruszał wolniej niż bez nich.
Rakiety, które proponujesz sa dla dzieci i to małych i nie nadają się dla przeciętnego dorosłego faceta.
Sensowny sprzęt na faceta ok 80kg bez plecaka (ok 100 kg z plecakiem) to koszt minimum 200 zł wzwyż.
- thrackan
- Gadu Gadu: 2123627
- Tytuł użytkownika: Manufaktura strużyn
A co myślicie o tym: http://allegro.pl/rakiety-sniezne-us-ar ... 20323.html ? Może się to nadawać dla dużego-dużego faceta? Czy na razie lepiej inwestować w peryskop?
- Doczu
- Tytuł użytkownika: Litewski Cham
Daj sobie lepiej spokój.thrackan pisze:A co myślicie o tym: http://allegro.pl/rakiety-sniezne-us-ar ... 20323.html ? Może się to nadawać dla dużego-dużego faceta? Czy na razie lepiej inwestować w peryskop?
Nie dość, ze nie ma konkretnego sytemu mocowania, to w dodatku ciężkie są i sądząc po wymiarach to raczej na lżejszą osobę.
Za drugie tyle można czasem dostać już coś bardziej sensownego typu TSL, czy nawet Inooki.
- Abscessus Perianalis
- Gadu Gadu: 1505060
- Tytuł użytkownika: Dziki Dzik
Ja dzisiaj podczas kupowania bojówek, dowiedziałem się, że mam rozmiar S. Zawsze wydawało mi się, że powinienem kupować M regular, a tu zonk. xD (albo wychudłem.. ) Może zatem będą na mnie te rakietki dobre?
Ewentualnie zrobi się wg. przepisu z SAS.
To panowie, pasują te 2 ostatnie tygodnie stycznia? Niestety, ze względu na praktyki muszę trzymać się tego terminu, więc byłoby miło gdyby tak było.
Ewentualnie zrobi się wg. przepisu z SAS.
To panowie, pasują te 2 ostatnie tygodnie stycznia? Niestety, ze względu na praktyki muszę trzymać się tego terminu, więc byłoby miło gdyby tak było.
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
- puchalsw
Abscessus Perianalis, 3ci tydzień stycznia to mam wpisany jakieś spotkanie firmowe. Ale to jeszcze nie jest takie pewne.
Natomiast tygodnie: ostatni stycznia, pierwszy i drugi lutego, mi odpowiadają.
Biorę moje rakiety. Najwyżej będę na Was robaczki czekał, i pohukiwał
BTW: Wypożyczenie rakiet śnieżnych w E-Horyzoncie to 22PLN za dzień.
Pozdrawiam
Natomiast tygodnie: ostatni stycznia, pierwszy i drugi lutego, mi odpowiadają.
Biorę moje rakiety. Najwyżej będę na Was robaczki czekał, i pohukiwał
BTW: Wypożyczenie rakiet śnieżnych w E-Horyzoncie to 22PLN za dzień.
Pozdrawiam
Witam. Ja także jestem zainteresowany i chętnie z Wami połażę. Polecam również imprezę narciarską - od Wetliny do Woli Michowej - bodaj 42 km na nartach biegowych. Bardzo fajna impreza. Polecam. Termin chyba początkiem stycznia o ile będzie śnieg. Mam zarówno rakiety, jak i narty BC. Zatem proszę o podanie ew. terminu celem rozpoczęcia rodzinnych negoacjacji wyjazdowych.
- Offtime
- Tytuł użytkownika: niedzielny harcerzyk
Zainteresowany. Jednak wszystko zależy od konkretnego terminu.
Moja kolekcja militariów
Casual Survival Blog
Forum internetowe nie służy dyskusji, co najwyżej wymianie poglądów.
- Mr. Wilson
- unabomber
- Tytuł użytkownika: wirus homo sapiens
To może się jakoś spotkamy, bo ja teraz w Bieszczadach mieszkam? Okolice Komańczy dokładnie, także tak jakby na "wlocie"... Miejsca jest dużo to moglibyśmy się wszyscy razem tu spotkać i zebrać do kupy? Jakieś duże ognicho na wejście by się zorganizowało z jadłem i napitkiem...
To może się jakoś spotkamy, bo ja teraz w Bieszczadach mieszkam? Okolice Komańczy dokładnie, także tak jakby na "wlocie"... Miejsca jest dużo to moglibyśmy się wszyscy razem tu spotkać i zebrać do kupy? Jakieś duże ognicho na wejście by się zorganizowało z jadłem i napitkiem...
Zima weryfikuje.
- Qazimodo
- Tytuł użytkownika: Qazimodo
Mówisz i masz. Dajcie termin tylkounabomber pisze:Cześć chłopaki!
- puchalsw
Przepraszam za zamieszanie, ale odpadam. W tym czasie jadę z częścią lokalnej ekipy do polskiej tajgi czyli Puszczy Rominckiej.
W Bieszczady będę mógł pojechać jeszcze nie raz, a Puszcza Romnicka wydaje mi się ciekawą alternatywą.
Bawcie się dobrze, i nie nabrudźcie w Dydiówce
Polecam grzańca z wina Bieszczady :564:
http://lh3.ggpht.com/_Rowy3QqGkoY/S0wz8 ... C01487.jpg
Przepraszam za zamieszanie, ale odpadam. W tym czasie jadę z częścią lokalnej ekipy do polskiej tajgi czyli Puszczy Rominckiej.
W Bieszczady będę mógł pojechać jeszcze nie raz, a Puszcza Romnicka wydaje mi się ciekawą alternatywą.
Bawcie się dobrze, i nie nabrudźcie w Dydiówce
Polecam grzańca z wina Bieszczady :564:
http://lh3.ggpht.com/_Rowy3QqGkoY/S0wz8 ... C01487.jpg
- puchalsw
Ależ proszę bardzo. Skoro umieszczam ją na picassie, to można ją kopiować, powielać, rekonstruować, itdwolf78 pisze:fotka jest petarda jeśli jest szansa chętnie z kopiuje
Można powiedzieć, że fota ma dwóch autorów: Docza i mnie. Tak sobie siedzieliśmy w zadymionym ciepełku Dydiówki, Doczu smażył na kuchni grzanki z boczkiem, popijaliśmy wino Bieszczady, gadaliśmy o d.. Maryni, j jakoś tak się wykluła taka kompozycja.
- Mr. Wilson