Skórzany Vicek... nono, może być ciekawie. Będzie nieco ekstrawagancji? Kremowa skórka albo może wręcz krótkie futerko? Hmm?puchalsw pisze:Doszlifowywanie cienkich okładzinek z drewna mija się z celem.
Dlaczego drewno mija się z cielem?
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Skórzany Vicek... nono, może być ciekawie. Będzie nieco ekstrawagancji? Kremowa skórka albo może wręcz krótkie futerko? Hmm?puchalsw pisze:Doszlifowywanie cienkich okładzinek z drewna mija się z celem.
Widziałeś jakie "grube" są okładziny na vickach? Chcesz to podrzucę ci drewienko (merbau tym razem) i mi wyszlifujesz takie okładzinki. Chociaż w tym wypadku to już będzie nazywało się fornirowaniethrackan pisze:Dlaczego drewno mija się z cielem?
Uważaj, bo zaczynasz mi deptać po ambicji...puchalsw pisze:Widziałeś jakie "grube" są okładziny na vickach? Chcesz to podrzucę ci drewienko (merbau tym razem) i mi wyszlifujesz takie okładzinki. Chociaż w tym wypadku to już będzie nazywało się fornirowanie
E tampuchalsw pisze:Że jak! No jesteś miszczem! Naprawdę. Widzę że nie tylko ja dałem się nabrać.
Przysięgam że dla mnie wygląda jak mikarta, stąd ta taktycznośc w mych oczach
Czym traktujesz taką skórę? Utwardzasz ją woskiem? Czy ślizga się w dłoni?
Mam takiego wysłużonego vicka, któremu chcę okładziny zmienić, a z mikartą nie chcę pracować. Doszlifowywanie cienkich okładzinek z drewna mija się z celem. Skóra była by tutaj idealna.
nc6? jakie wymiary? calkiem przyjemnie sie prezentujedekster-11 pisze:tomasz, mam taki sam, bardzo wygodna rękojeść
u mnie standardowo i tradycyjnie
[url=http://img259.imageshack.us/img259/121/nessmukmerbau006.jpg]Obrazek[/URL]
Jest tu wielu takich co potrafią, jednak myślę, że powinieneś taką rękojeść zrobić sam.Qasz pisze:P.S. jest tu u nas na forum ktoś kto robi rączki do głowni?
na przykład takich:
http://www.bushcrafter.pl/n/45-glownia- ... assic.html
bardzo chciał bym mieć taki swój nóż z rączką zrobioną ze skóry na wycieczki, a stal mory carbon to dla mnie ideał.