RECONNET za 10 lat
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Apo, odrobinę za wcześnie na podsumowanie, temat założony pod koniec 2011 i do 'za 10 lat' jeszcze kilka nam zostało. ...jeszcze możemy się zmobilizować do pełnego wykonania planu dziesięcioletniego
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
A temat chciałam odświeżyć po gawędach z Dźwiedziem, nie mniej masz rację - jeszcze chwila nam została do realizacji planu, ale jak widać już zaczyna się dziać
A temat chciałam odświeżyć po gawędach z Dźwiedziem, nie mniej masz rację - jeszcze chwila nam została do realizacji planu, ale jak widać już zaczyna się dziać
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
- Rzez
- Gadu Gadu: 2437677
- Tytuł użytkownika: F&L
Siema!
Waga szpeju nie idzie niestety aż tak bardzo w dół, ale zwiększają się możliwości
Krótki film - kwiecień tego roku.
Obecnie dużo rozkminek sprzętowo-wagowo-wyjazdowych: narty (śladowe i turowe), ponton, rower (szoska, CX i AM). Zapowiadają się ciekawe lata, byle dożyć tego dziesięciolecia
Waga szpeju nie idzie niestety aż tak bardzo w dół, ale zwiększają się możliwości
Krótki film - kwiecień tego roku.
Obecnie dużo rozkminek sprzętowo-wagowo-wyjazdowych: narty (śladowe i turowe), ponton, rower (szoska, CX i AM). Zapowiadają się ciekawe lata, byle dożyć tego dziesięciolecia
,,I don't know what's wrong with me, but I love this shit.''
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Jest gdzieś temat o zlocie forum w roku 2022. Coś co było tylko tematem żartów powoli staje się czasem obecnym. Mam nadzieje tylko, że to nie będzie ostatni zlot.
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
- konradraku
- Tytuł użytkownika: Leśny MacGyver
Kopek, raczej pierwszy w "nowej" rzeczywistości.Kopek pisze: Mam nadzieje tylko, że to nie będzie ostatni zlot.
A tak swoją drogą, nawiązując do pierwszego posta, gdyby ktoś w 2011 roku napisał, że za 10 lat: "zloty Recona będą odwołane przez ogólnoświatową epidemię", to wtedy zabrzmiałoby to jak futurystyczna wizja końca ludzkości, a tymczasem to rzeczywistość...
P.S. Kiedy jakiś tajny zlot?
Mowa jest srebrem, a milczenie jest owiec
- Edka_Kredka
- Tytuł użytkownika: mała cholera
I tyle?
Do kresu życia dotoczę się z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbana w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Gdybym miała jeszcze tylko trochę pokory,
byłabym doskonała.
byłabym doskonała.
- Kopek
Może założymy na kanał na yt: Reconnet
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
- Edka_Kredka
- Tytuł użytkownika: mała cholera
Ty widzę bardziej ode mnie bujasz w obłokach.
Może wyśpij się.
Do kresu życia dotoczę się z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbana w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
byłabym doskonała.
byłabym doskonała.
- Kopek
Re: RECONNET za 10 lat
Tak się składa, że jeszcze żyję
Co prawda na razie nie mam jeszcze nic sensownego do napisanie, ale kto to wie ...
Co prawda na razie nie mam jeszcze nic sensownego do napisanie, ale kto to wie ...
Krótko i na temat.
- Parthagas
- Tytuł użytkownika: kumpel staffików
W sumie powoli wracamy do 2011 roku. Zloty nadal się odbywają, a że ludzi mniej, to i mniej dyskusji.
"Mężczyzna musi mieć nałogi, najlepiej wyszukane, w przeciwnym wypadku nie ma się z czego wyzwalać."
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
Re: RECONNET za 10 lat
A to przypadkiem nie TY z 10 lat temu (może mniej ) ogarniałeś koszulki forum?
Co nas nie zabije... to wzmocni nasze drinki.