W "długi weekend" 15-19 sierpnia, w środku Borów Tucholskich, spotykamy się z znajomymi i ich rodzinami (już po raz piąty).
Na spotkaniach zwykle:
- testujemy sprzęt i techniki surwiwalowe
- organizujemy podchody dla dzieci i inne szkolenia
- jedziemy na strzelnice
- gotujemy i smażymy nad ogniskiem
- zwiedzamy okolice, łazimy po Borach
- relaksujemy się i "integrujemy", etc...
Impreza jest generalnie pod rodziny, ale można przyjechać samemu.
Do dyspozycji jest miejsce na namiot, ognisko, dostęp do prądu i wody, sracz.
Jak by ktoś chciał wpaść, proszę o kontakt na prv.
Spotkanie w Brorach Tucholskich
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Halo Halo potwierdzam słowa kolegi że warto się zorganizować, znaleźć chwilę i wybrać. Miejscówka super wyposażona pomimo że w środku lasu , nawet lodówka jest dla zapewnienia odpowiedniej temp napojów dla dzieci istne szaleństwo "kibel friends club" funkcjonje już od 5 lat i zawsze jest płacz przy rozstaniu. Dorośli mają co robić: ratownictwo medyczne, zielona kuchnia, bytowanie, "gadżety", soft strzelnica rekreacyjna na miejscu i wyprawa na strzelnicę ostrą. Baza bytowa ogarnięta komfortowo
Jeżeli ktoś z Wawy klub okolic chciałby się wybrać to ja jadę 15.08 z kierunku Szczecina i 17 jadę dalej na kierunek Warszawy więc mogę 2-3 ( małe ) osoby zabrać/odstawić jak komu pasuje
Jeżeli ktoś z Wawy klub okolic chciałby się wybrać to ja jadę 15.08 z kierunku Szczecina i 17 jadę dalej na kierunek Warszawy więc mogę 2-3 ( małe ) osoby zabrać/odstawić jak komu pasuje
- Parthagas
- Tytuł użytkownika: kumpel staffików
Byłem, widziałem - jest rewelacyjnie. Jeśli znów nie zapowiedzą dupówy pogodowej na ten rejon i termin, chętnie przyjadę. Czas i środki mam zarezerwowane.
"Mężczyzna musi mieć nałogi, najlepiej wyszukane, w przeciwnym wypadku nie ma się z czego wyzwalać."
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/