Jaka muzyka
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
-
Widzę, że kolega faktycznie się nudzi i wszędzie musi wcisnąć swoje dwa grosze.
Cóż szkoda, że słoń ucho przydeptał, ponieważ porównanie tego rodzaju muzyki
do Wilków lub co gorsza Iry, to troszkę mijanie się z prawdą. Świadczyć to może
o słabym/uszkodzonym aparacie słuchu.
Przecież o gustach się nie rozmawia, więc tylko to mi do głowy przyszło.
Można poczytać, posłuchać i dowiedzieć się więcej o twórczości Piotra R.
A przede wszystkim posłuchać na żywo podczas koncertu itd. różnych wokalistów
i wtedy dopiero próbować szufladkowania.
Pozdrawiam.
Cóż szkoda, że słoń ucho przydeptał, ponieważ porównanie tego rodzaju muzyki
do Wilków lub co gorsza Iry, to troszkę mijanie się z prawdą. Świadczyć to może
o słabym/uszkodzonym aparacie słuchu.
Przecież o gustach się nie rozmawia, więc tylko to mi do głowy przyszło.
Można poczytać, posłuchać i dowiedzieć się więcej o twórczości Piotra R.
Pozdrawiam.
xenomorph,
Trzymaj się kolego! I nie bierz sobie tego tak do serca.
No cóż, skoro podrzuciłeś temat to mam prawo go komentować. Jest to moja subiektywna opinia, z którą nikt na świecie zgadzać się nie musi.xenomorph pisze:Widzę, że kolega faktycznie się nudzi i wszędzie musi wcisnąć swoje dwa grosze.
I Ja sie bardzo cieszę, że mam tak przytępiony słuch (Choć moi znajomi twierdzą co innego) bo nie muszę wysłuchiwać tego siana. A to, że rzeczony zespół przypomina mi Wilki czy IRA to efekt moich skojarzeń, wyobraźni i nic na to nie poradzę.xenomorph pisze:Cóż szkoda, że słoń ucho przydeptał, ponieważ porównanie tego rodzaju muzyki
do Wilków lub co gorsza Iry, to troszkę mijanie się z prawdą.
Zgadzam się. Czy ty wiesz co ja sądzę o tych, którzy mi mówią jakiej ja muyki słucham? Chłopie jest to ostatni temat na świecie jaki mnie interesuje. Spływa to po mnie jak tłuszcz po kaczce. Dziwie Ci się, że dałeś się tak łatwo sprowokować.xenomorph pisze:Przecież o gustach się nie rozmawia, więc tylko to mi do głowy przyszło.
Wiesz ,to jest jak z pierwszym wrażeniem dziewczyny, którą spotykasz, możesz mówić i piosać co chcesz ale i tak to pierwsze wrażenie jest najważniejsze. A u mnie z Comą jest tak samo, "Jakieś brzydkie to dziewczę"xenomorph pisze:Można poczytać, posłuchać i dowiedzieć się więcej o twórczości Piotra R.
Trzymaj się kolego! I nie bierz sobie tego tak do serca.
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
"and played some of the most legendary concerts in rock history - including Britain's Dorrington Festival, Rock in Rio, and Poland..." - można obstawiać kto podał to stwierdzenie w dokumencie na temat swojej historii
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
-
- Tytuł użytkownika: DD Hammocks
- Kontakt:
- Okruch
- Tytuł użytkownika: Czciciel BK-7
"Śmierć w Wenecji"?Tanto pisze:Wygląda na to że oglądaliśmy ostatnio ten sam film
Poważnie, filmu o IM nie oglądałem, ale ta charakterystyka świetnie do nich pasowała. Bruce solo też wymiata: "Kill Devil Hill", "Navigate the seas of the sun"... rewelacja !!
A Eddie jest czadowy! Może go dać na naszywkę?
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
W filmie "Flight 666" jest scena w której Dickinson zachowaniem bardzo przypomina pewnego znanego z mediów specjalistę od sztuki przetrwania, można z tego wywnioskować że też odrobinę interesuja się tematem Myślę że możemy pozwolić im promować Eddiego nazwą naszego ForumOkruch pisze:A Eddie jest czadowy! Może go dać na naszywkę?
Jeśli już Gryf wspomniał o dziewczynach...
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
-
- Kontakt:
- Hillwalker
A na jakimś koncercie z ostatniej trasy Sabatonu po Polsce ktoś był? Bo ja owszem, i to na najciekawszym - na Górze Strękowej koło Wizny - w miejscu, o którym jest 40-1. Ruiny bunkra-pomnik, w którym poległ kpt. Raginis były kilkaset metrów dalej, widoczne ze sceny. Super zagrali, cała impreza niesamowita-warto było jechać tam pół kraju
-
- Kontakt: