A na którą trza być ?wilow7 pisze:Kiedy we czwartek się Was spodziewać? A może ktoś będzie wcześniej?
Myślę że na okolice ok 9:00 czy 10:00 wyrobiłbym się.
Powiedz Wojtek co potrzebujesz do tej swojej potrawy ?
Co do mojego pozostania do 12.11 to czekam na info z Koła czy odbędą się 12.11 zawody wędkarskie. Jeśli tak, to zostanę do 12.11 z małą przerwą na wyskok do domu po wędki. Zawszeć będzie to okazja, dla tych, którzy zostaną do 12.11, na możliwość pokibicowania mi w tym jakże pasjonującym sporcie Jeśli nie będzie zawodów, a będzie ktoś zostawał, to również celuję w to by zostać, choć nie mam na to żadnej wymówki w domu Myślę że żona wyrozumiale podejdzie do sprawy
Wojtas - myślę że 2 wiadra to zbytek luksusu. Jedno styknie w zupełności (no chyba że potrawa wymaga gotowania niezależnie składników)
W kwestii obecności. Zadeklarowali się:
Włóczęga
Niszka
SmileOn
Soohy
Inżynier
Gawron
Andr3w
Młody
no i ja.
Nie wiem jak Wolfshadow (dopytam go via fb)
Prośba do osób chcących zostać do 12.11 - dajcie znać czy w ogóle ktoś zamiaruje pozostać.
wilow7, w kwestii podwózki, to wiem że soohy będzie jechał prosto z Bieszczadów, więc kierunek macie zbieżny. Nie wiem tylko na ile jest w stanie dotrzeć do Kraka na jakąś godzinę. Ale to już może niech sam się wypowie.
[ Dodano: 2016-11-01, 19:49 ]
Czyli będzie nas przynajmniej dziesięcioro. Wolf potwierdził obecność.