Kopek pisze:reconnet84, Na tym forum znajdziesz pewnie i do szabli i do szklanki i kolegów i koleżanki. Jak długo je obserwujesz to wiesz, że w zeszłym roku straciliśmy przyjaciela. Ja poza sprawami związanymi z forum dzięki znajomością z forum zdążyłem z dzieckiem do chirurga w Łodzi, w Strykowie podgoniłem robotę w robocie czy jak ostatnio nie spędziłem gdzieś na Śląsku nocki w szczerym polu przy zepsutym aucie po tym jak mnie olał szef tylko wróciłem szczęśliwie do domu i rodziny. 
Nie chodzi o czepianie się ników ale ten konkretny zostawmy w spokoju, ok.?
Nick zmieniony co by nie kłuć więcej nikogo w oczy. 

Jeszcze raz przepraszam za to całe zamieszanie. Kumam kolego. Tego akurat nie zauważyłem że jesteście jak rodzina i zawsze możecie na siebie liczyć. Powiem szczerze że Wam zazdroszczę bo na co dzień akurat prawdziwych kumpli/przyjaciół, na których w tej przysłowiowej biedzie można było by liczyć mógłbym policzyć na palcach jednej ręki. Lepiej czasami iść na jakość nie na ilość. Gorzej jakby nie było nikogo. 

Ja też staram się być w porządku wobec innych i też pomagać jeśli tylko mogę.
Swoją drogą dobrze by było może umieścić jakiś zapis w regulaminie albo dać jakąś stosowną blokadę przy zakładaniu konta żeby ktoś nie wpadł przypadkiem na ten sam "genialny" pomysł co ja.