Złota Rybka
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
No i w końcu znalazłem/przypomniałem sobie o skrzyni:
https://plus.google.com/u/0/photos/1066 ... 4653113969
Wymiary:60 cm x 30 cm x 42 cm (H) wymiary zewnętrzne, W środku wyłożona blachą nierdzewną, zamykana hermetycznie (może uszczelkę trzeba wymienić. Była to skrzynia na prostopadłościenny pojemnik ~30 l na 'zupę', zamykany szczelnie, nierdzewny. Po dolutowaniu rurki z nierdzewki i doczepieniu od spodu dwóch kuchenek elektrycznych z odpowiednim sterowaniem pojemnik służy w zacnym celu.
Jeśli przekonam kolegę, żeby skrzynię zabrać z Hamburga, to przywiozę na zlot.
Oryginalnie tak to wyglądało:
http://www.ebay.de/itm/GROsE-Schweizer- ... 5d5795e2f5
https://plus.google.com/u/0/photos/1066 ... 4653113969
Wymiary:60 cm x 30 cm x 42 cm (H) wymiary zewnętrzne, W środku wyłożona blachą nierdzewną, zamykana hermetycznie (może uszczelkę trzeba wymienić. Była to skrzynia na prostopadłościenny pojemnik ~30 l na 'zupę', zamykany szczelnie, nierdzewny. Po dolutowaniu rurki z nierdzewki i doczepieniu od spodu dwóch kuchenek elektrycznych z odpowiednim sterowaniem pojemnik służy w zacnym celu.
Jeśli przekonam kolegę, żeby skrzynię zabrać z Hamburga, to przywiozę na zlot.
Oryginalnie tak to wyglądało:
http://www.ebay.de/itm/GROsE-Schweizer- ... 5d5795e2f5
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2015, 16:13 przez wilow7, łącznie zmieniany 1 raz.
Inżynier
- hejtyniety
- Tytuł użytkownika: Warsztat 77 Katowcie
W sumie szukam paru rzeczy - a nuż którejś z nich chcesz się pozbyć...
Skoro życzenia miały być trzy, to lecą trzy:
1. wymęczony plecak ze stelażem zewnętrznym lub sam stelaż zewnętrzny (najchętniej taki, w którym ramiona nie były nitowane na stałe z poprzeczką ramy),
2. lekka kamizelka wędkarska (rozmiar L),
3. rakiety śnieżne.
Skoro życzenia miały być trzy, to lecą trzy:
1. wymęczony plecak ze stelażem zewnętrznym lub sam stelaż zewnętrzny (najchętniej taki, w którym ramiona nie były nitowane na stałe z poprzeczką ramy),
3. rakiety śnieżne.
Ad. 1. Wszystkie plecaki ze stelażem zewnętrznym wydałem na zlocie - sorry.Gilliand pisze:Skoro życzenia miały być trzy, to lecą trzy:
3. rakiety śnieżne.
Ad. 2. Nie wędkuję = nie mam.
Ad. 3. Niestety, przy wcześniejszych porządkach wydałem wszystkie zbędne.
Ale, jak napisano w Piśmie: "Proście, a będzie Wam dane"
[ Dodano: 2015-04-20, 08:25 ]
Ad. 1. Kuchenka gazowa nakręcana na kartusze, składana bez piezo zapalarki (stopiła się podczas eksperymentów) do wzięcia, podaj adres na PWstan pisze:To i ja się z życzeniami do szanownej Rybki zwracam:
1. kuchenka gazowa na kartusze wkręcane
2. fotelik dziecięcy na bagażnik roweru
3. maczeta
Ad. 2. niestety, nie mam.
Ad. 3. Też bym chciał mieć (chociaż nie wiem po co)
Inżynier
- hejtyniety
- Tytuł użytkownika: Warsztat 77 Katowcie
Chętnie, może nie utnę sobie tego co i owszem, a spróbowałbym jak się tym pracuje.Bubel pisze:Wilow- a goloka brytyjskiego jako maczete byś chciał? Nie jestem do niej szczególnie przywiązany ; )
Tylko podaj jakiegoś linka, żebym wiedział, jak wygląda.
Mam tylko taki zakrzywiony 'obcinak' Fiskarsa.
Inżynier
Wszystkim, którym obiecałem sprzęt etc. przepraszam, ale dopiero w poniedziałek 08.06
wyślę wszystkie rzeczy. Bardzo proszę, kto tego jeszcze nie zrobił o adres na PW:
MWitekToperson
M52
Volovo - kontakt
i o kim tam jeszcze zapomniałem.
Aaa, kolega z okolic Krakowa chciał wpaść po kuchenkę benzynową do remontu - czeka, proszę o kontakt.
Niestety, zaraz po powrocie z Hamburga wpadłem w wir przygotowań i sił ani czasu nie starczyło, żeby wysłać.
Jeszcze raz sorry.
wyślę wszystkie rzeczy. Bardzo proszę, kto tego jeszcze nie zrobił o adres na PW:
MWitekToperson
M52
Volovo - kontakt
i o kim tam jeszcze zapomniałem.
Aaa, kolega z okolic Krakowa chciał wpaść po kuchenkę benzynową do remontu - czeka, proszę o kontakt.
Niestety, zaraz po powrocie z Hamburga wpadłem w wir przygotowań i sił ani czasu nie starczyło, żeby wysłać.
Jeszcze raz sorry.
Inżynier