Zlot pojazdów militarnych w Bornym Sulinowie 14-17 sierpnia
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Zlot pojazdów militarnych w Bornym Sulinowie 14-17 sierpnia
Hejka
Wybieramy się z Bąbelkiem [Bubel przyp.aut.] na zlot pojazdów militarnych. Tzn ja go wyciągam, to chyba będzie bliższe prawdy ;p Wiem, że wybiera się też Dr Willson (tak?). Czy jeszcze ktoś z was planuje się tam przejechać? Bo jeśli byłoby nas dużo, to można by było coś fajnego zorganizować, jakieś łażenie wokół poligonu, kąpiele w rzece i takie tam... no wiecie ;p
Wiem żem nowa, ale doczytuję powoli wszystko i dopiero zaczynam się łapać w całym forum,a nie przeżyłabym jakbym tematu nie założyła ;p
Wybieramy się z Bąbelkiem [Bubel przyp.aut.] na zlot pojazdów militarnych. Tzn ja go wyciągam, to chyba będzie bliższe prawdy ;p Wiem, że wybiera się też Dr Willson (tak?). Czy jeszcze ktoś z was planuje się tam przejechać? Bo jeśli byłoby nas dużo, to można by było coś fajnego zorganizować, jakieś łażenie wokół poligonu, kąpiele w rzece i takie tam... no wiecie ;p
Wiem żem nowa, ale doczytuję powoli wszystko i dopiero zaczynam się łapać w całym forum,a nie przeżyłabym jakbym tematu nie założyła ;p
If you don't do wild things while you're young, you'll have nothing to smile about when you're old.
Co do kwestii organizacyjnych to dzieci do 10tego albo 12go roku życia maja wjazd za darmo, pozostali 40pln za cały zlot. Jak wjazd na pole namiotowe jest innym pojazdem niż militarny to za jego postój na zlocie jest 50zł.Wiem żę najlepiej zaklepać miejsca u organizatorów na polu namiotowym wcześniej, bo w zeszłym roku nie starczyło miejsca dla wszystkich chętnych
If you don't do wild things while you're young, you'll have nothing to smile about when you're old.
- BRAT_MIH
- Gadu Gadu: 5219235
- Tytuł użytkownika: Mihu
Ja się zastanawiam czy nie pojechać i dołączyć do jakieś grupy. Tylko tam tyle przebierańców różnych niekoszernych, że mało rekonstruktorów się wybiera, bo to trochę siara. Ale zaplecze, że tak powiem sprzętowe mam :
"Nie ma nikt na świecie domu jak my mamy, jest zielony latem , zimą śnieżnobiały, mamy dach z gałęzi, z mchu miękkiego łóżko, lampą jest nam księżyc ponad leśną dróżką. Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd ... "
- GawroN
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
BRAT_MIH, jestem Twoim idolem - a jak jesteś po stronie G to już w ogóle
Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
- GawroN
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
Jestem FANEM lub BRAT_MIH jest moim idolem !!!
na fotce wygląda jak rasowy esesman
.. chociaż Zirkau, też ma troszkę racji
Jestem FANEM lub BRAT_MIH jest moim idolem !!!
na fotce wygląda jak rasowy esesman
.. chociaż Zirkau, też ma troszkę racji
Całe życie z wariatami
- BRAT_MIH
- Gadu Gadu: 5219235
- Tytuł użytkownika: Mihu
Hehe, zwykły schütze Wehrmachtu. W ostatnim stadium walk nawet taki grubaśny Niemiec mógł się trafić, bo brali już wszystkich
"Grenadierzy Ludowi czyli żołnierze ostatniej szansy. Mieli zatrzymać siły alianckie przed wkroczeniem do III Rzeszy. W ich skład wchodzili poborowi z całych Niemiec, bez względu na wiek, wykształcenie czy warstwę społeczną. Wyposażeni w najnowsze zdobycze techniki wojennej jakie oferowały niemieckie zakłady. Tak ich widziano, gdy byli tworzeni. Tak historia miała ich zapamiętać."
"Grenadierzy Ludowi czyli żołnierze ostatniej szansy. Mieli zatrzymać siły alianckie przed wkroczeniem do III Rzeszy. W ich skład wchodzili poborowi z całych Niemiec, bez względu na wiek, wykształcenie czy warstwę społeczną. Wyposażeni w najnowsze zdobycze techniki wojennej jakie oferowały niemieckie zakłady. Tak ich widziano, gdy byli tworzeni. Tak historia miała ich zapamiętać."
"Nie ma nikt na świecie domu jak my mamy, jest zielony latem , zimą śnieżnobiały, mamy dach z gałęzi, z mchu miękkiego łóżko, lampą jest nam księżyc ponad leśną dróżką. Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd ... "
No własnie ja chyba będę od poniedziałku, ale na pole pewnie zawitam dopiero w środę, albo jak dojedzie Bubel - sama nie mam zamiaru tam koczować ;p Chyba że zbierze się porządna ekipa, to pod namiotem mogę być od poniedziałku ;p
- Mr. Wilson