Łódzkie spotkania
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Ja co najwyżej zrobię zdjęcia samych hamaków, jak szwy są zrobione i gdzie idą, więc też raczej szału nie ma co po mnie oczekiwać. Może kolega Belgor będzie miał większe aspiracje na uwiecznienie swojego pierwszego wypadu z członkami forum, wszak to wzniosłe wydarzenie na pewno odciśnie piętno na jego psychice, każdy tak kończy
Prawdziwą porażką jest nie przegrać, lecz w ogóle nie podjąć walki.
przeważnie standard: spacer, ognisko, żarcie, picie, nocka, leniwy poranek i w drogę Wielu się zastanawia czemu my wyjście na piwo do lasu nazywamy bushcraftem
a poważnie to mamy w planach z Grigorem połazić po keszach z OC, co może zaowocować sporą ilością błądzenia po lesie, ale cała reszta w normie.
a poważnie to mamy w planach z Grigorem połazić po keszach z OC, co może zaowocować sporą ilością błądzenia po lesie, ale cała reszta w normie.
Coraz bardziej mi się podobaBubel pisze:przeważnie standard: spacer, ognisko, żarcie, picie, nocka, leniwy poranek i w drogę Wielu się zastanawia czemu my wyjście na piwo do lasu nazywamy bushcraftem
Mam jeszcze pytanie, czy oprócz Łagiewnik, jest jeszcze jakieś miejsce w okolicach Łodzi nadające się na takie eskapady? Mieszkam na Olechowie.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2014, 09:50 przez Imacman66, łącznie zmieniany 1 raz.
Grigor - piętno to jest dopiero po spotkaniu ekipy śląskiej. Reszta forum jest normalnaGrigor pisze:Ja co najwyżej zrobię zdjęcia samych hamaków, jak szwy są zrobione i gdzie idą, więc też raczej szału nie ma co po mnie oczekiwać. Może kolega Belgor będzie miał większe aspiracje na uwiecznienie swojego pierwszego wypadu z członkami forum, wszak to wzniosłe wydarzenie na pewno odciśnie piętno na jego psychice, każdy tak kończy
moja psycha panie i tak zorana jest więc nie ma obawyGrigor pisze:Ja co najwyżej zrobię zdjęcia samych hamaków, jak szwy są zrobione i gdzie idą, więc też raczej szału nie ma co po mnie oczekiwać. Może kolega Belgor będzie miał większe aspiracje na uwiecznienie swojego pierwszego wypadu z członkami forum, wszak to wzniosłe wydarzenie na pewno odciśnie piętno na jego psychice, każdy tak kończy
co do mojego zestawu to standardowo: hamak, trochę linek i pasów + tarp
No dobra, namówiłeś mnie Gdzie pójdziemy i którędy to już mi rybka, ale jednego przeboleć nie mogę. Litewski cham (czytaj mój dobry przyjaciel) Le Monsieur Rajmund założył na Łagiewnikach skrzynkę (podskoczyłem autem dziś bo byłem nim w Łodzi) i się nie pochwalił! Żebym ja się z internetów dowiadywał o takich faktach? To je gańba jak by to rzekli ślązacy!
Prawdziwą porażką jest nie przegrać, lecz w ogóle nie podjąć walki.
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Bubel, Czy miejscówka zlotowa wymaga pojechania i posprzątania? Może się zgadamy na jakiś weekend przed zlotem?
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
No to po zlocie. Moja wątroba dochodzi już do siebie. Ponawiam propozycję ze zlotu. Nazwa dla Grupy Łódzkiej - ŁOTR Czyli Łódzkie Ochotnicze Towarzystwo Reconnet. Za logo można przyjąć logo z ostatniego zlotu. Odpowiednio od lewej Łódz... . Na rękawek koszulki grupowej wrzucić uproszczone logo z wielkimi literami co w sumie ułoży napis ŁOTR. To jak chcecie być ŁOTR'y
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
- thrackan
- Gadu Gadu: 2123627
- Tytuł użytkownika: Manufaktura strużyn
Ewentualne alternatywy:
Łódzki Oddział Turystyczny Reconnet
Łódzki Ochotniczy Team Reconnet (zbytni makaronizm, IMO)
Łódzka Ochotnicza Trupa Reconnet
Łódzka Ambitna Grupa Reconnet icon_twisted
Łódzki Oddział Turystyczny Reconnet
Łódzki Ochotniczy Team Reconnet (zbytni makaronizm, IMO)
Łódzka Ochotnicza Trupa Reconnet
Łódzka Ambitna Grupa Reconnet icon_twisted
Kilka zdjęć: http://www.23hq.com/thrackan/album/list
- Mazazel
- Gadu Gadu: 9008350
Łódzka Orda Tytanów Reconnet! A co się szczypać
Jak zwał tak zwał, bardziej interesujące gdzie, kiedy i po co spotkać. Jest taki interesujący blog http://podwodnalodz.blogspot.com/
Może więc Wyprawa Do Źródeł? którejś z łódzkich rzek. Albo jeszcze lepiej podłódzkich- tak, żeby można było spróbować różnych nadwodnych roślin, po zlocie mam smaka na rukiew wodną itd- z Neru bym się bała ale może z Dobrzynki tej PRZED Pabianicami? Co myślicie o Projekcie Hydrozagadka?
Jak zwał tak zwał, bardziej interesujące gdzie, kiedy i po co spotkać. Jest taki interesujący blog http://podwodnalodz.blogspot.com/
Może więc Wyprawa Do Źródeł? którejś z łódzkich rzek. Albo jeszcze lepiej podłódzkich- tak, żeby można było spróbować różnych nadwodnych roślin, po zlocie mam smaka na rukiew wodną itd- z Neru bym się bała ale może z Dobrzynki tej PRZED Pabianicami? Co myślicie o Projekcie Hydrozagadka?
zlotykon.pl