Termin uzależniony od pogody, na tę chwilę jest piątka chętnych. Oczywiście trzeba mieć jakieś pływadełko

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Popłyniemy wzdłuż brzegu - czyli centymetr wyżej niz trasa na fotce, z uwzględnieniem przeszkód.
 Popłyniemy wzdłuż brzegu - czyli centymetr wyżej niz trasa na fotce, z uwzględnieniem przeszkód. Pewnie władujemy się na mieliznęMlKl pisze:Popłyniemy wzdłuż brzegu - czyli centymetr wyżej niz trasa na fotce, z uwzględnieniem przeszkód.

), czemu nie odpowiadasz na prv ?
 ), czemu nie odpowiadasz na prv ?Też mnie to zastanowiło, ale Miki uknuł to się dostosujęDragonfly pisze:A co tak skromnie - 8 km ?

Dragonfly pisze:dziadu rapciaty ( ), czemu nie odpowiadasz na prv ?

Znaleźliśmy fajne miejsca na start i metę - da się dojechac samochodem nad samą rzekę. A po drodze będą dwie przenoski - o ile progi wyglądają jak ten startowy. Przynajmniej dwie, bo główny nurt zaliczymy tylko przez chwilkę, i będziemy penetrować przesmyki między łachami. A stan wody raczej niski.
 Znaleźliśmy fajne miejsca na start i metę - da się dojechac samochodem nad samą rzekę. A po drodze będą dwie przenoski - o ile progi wyglądają jak ten startowy. Przynajmniej dwie, bo główny nurt zaliczymy tylko przez chwilkę, i będziemy penetrować przesmyki między łachami. A stan wody raczej niski.

Grochówka doszła pięknie, Slaq - zdrajca stwierdził, że mało słona i mało pieprzna, to trochę doprawiłem - nie wiem dlaczego spocił się potem spożywając...
 Grochówka doszła pięknie, Slaq - zdrajca stwierdził, że mało słona i mało pieprzna, to trochę doprawiłem - nie wiem dlaczego spocił się potem spożywając...